Etiketter

, ,

2015/01/img_6788.jpg
Det har tagit mig en himla tid att få upp det här receptet – men den som väntar på nåt gott! Dom här snittarna gjorde jag på nyår och dom blev så enormt goda! Passar perfekt till fördrinken eller till buffebordet om man är många eftersom det ryms en himla massa snittar på en plåt. Dom här kommer jag definitivt göra snart igen!

Ingredienser, ca 30 st
3 rektangulära mjuka tunnbröd
1 burk creme fraiche
1,5 dl riven parmesan
1-2 tsk sambal oelek
15 skivor prosciutto

Gör så här
Blanda ihop creme fraiche, parmesan och sambal oelek. Ta 1 tesked om du inte gillar lite hetta. Bred röran på tunnbröden och lägg på prosciutton. Rulla ihop ganska hårt och vira in i plastfolie. Lägg i kylen tills det är dags för servering. Skär då varje rulle i 10 skivor och grädda med snittsidan upp på 225 grader i cirka 10 minuter.

Annonser