Etiketter

,

IMG_6593.PNG
Sedan vi fick barn så har behovet att hitta rätter som inte tar 2 timmar att laga ökat. Ibland kan det vara härligt att verkligen dra ut på tiden i köket och smaka av nån gryta hundra gånger medans jag lyssnar på nån podcast och i bästa fall dricker ett glas vin. Men så kan man ju inte göra varje dag när man har en 3 månaders hemma. Den här carbonaran tar 10-15 minuter att göra och den blev jättegod! Perfekt till både vardag eller när man har gäster och inte vill spendera hela dan framför spisen!

Ingredienser, 2 port
2 port spaghetti
1 pkt bacon
4 äggulor
1 dl grädde eller mjölk
1 dl riven parmesan
1 klyfta vitlök
1 msk olivolja
Svartpeppar
Eventuellt lite flingsalt

Gör så här
Koka spaghettin och strimla och stek baconet. Blanda äggulor, mjölk/grädde, pressad vitlök, olivolja, riven parmesan och generöst med svartpeppar i en bunke. Blanda sedan med baconet och spaghettin. Smaka av med flingsalt. Färdigt!

Annonser