Etiketter

Jag läser matbloggar dagligen, ibland i flera timmar i stöten. Det finns massor med bra bloggar men jag har några favoriter som jag ofta återkommer till. Här kommer några av mina favoriter!

http://www.kryddburken.se
Har följt den här bloggen i flera år och testat massor av hennes recept! Hittade bland annat mitt typ all time favoritrecept på bröd på hennes blogg – kolla här! Det är inget finlir precis – mer som matbloggarnas ”Vår kokbok”. Man kan i princip hitta allt man söker när det kommer till husmanskost och klassiska recept på allt från småkakor till köttgrytor. 

http://www.annies-eats.com
Jag älskar den här bloggen! Den är amerikansk så recepten innehåller ibland ingredienser som kanske inte är så vanliga – och det är lite bökigt att omvandla recepten till svenska mått, men jag får alltid massor med inspiration när jag kollar runt på hennes recept. Alla bilder är så himla fina och såna här recept får mig att vilja bli hennes kompis!

http://www.joythebaker.com
Är också en amerikansk matblogg som påminner ganska mycket om Annies-eats. Det finns massor med fina bilder och jag har hittat ett recept som väntar på att provas på pull apart bread – kolla här! Tänker mig att det smakar typ som kanelbullar fast roligare att baka =)

http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/
Ofta när jag googlar olika recept så kommer den här bloggen upp bland resultaten. Antingen har vi samma smak eller så finns det helt enkelt bara allt här! Hon har en förkärlek till kladdkakor och det finns i princip alla versioner man kan tänka sig här – just nu finns det hela 60 recept på olika kladdkakor på bloggen! Ganska strongt jobbat att inte bli döless kan man tycka =)
Jag har bland annat lagat den här köttfärsgratängen som blev helt ok – men mest gillar jag hennes recept på olika kakor. Dom här snickerskakorna är så sjukt goda!

http://www.bakverket.wordpress.com
Jag hittade nästan nyss den här bloggen av en händelse och mina senaste fyra recept här på bloggen kommer från den här bloggen! Det finns säkert 10 recept till som jag har sparat i flikar på min ipad som jag tänker baka! Hon uppdaterar inte jätteofta vilket är synd – men det som redan finns på bloggen är skatter! Kolla dom här superfina snurrorna av mandelflarn till exempel!

Det var mina favoritbloggar! Om du hittat hit får du jättegärna tipsa om fler bra matbloggar – jag letar hela tiden efter nya inspirationskällor =)

Annonser