Etiketter

20130507-005225.jpg

För ett tag sen så bjöd jag min svägerska och hennes fru på tjejlunch och avslutade med en vit chokladmousse som var väldigt uppskattad. Den tar på riktigt en sekund att göra och ser så lyxig och fin ut! Jag serverade moussen med skivade jordgubbar men vilken frukt som helst är säkert jättegott!

Ingredienser, 6-8 port
150 gram vit choklad
2 dl vispgrädde
1 ägg
1 dl kesella

Gör så här
Vispa grädden fluffig och ställ åt sidan. Smält chokladen i en tallrik över ett vattenbad. Vispa ägget och vispa sedan ner den smälta chokladen och kesellan. Vänd sedan ner den vispade grädden tills den är helt blandad med chokladsmeten.
Häll upp i fina glas och ställ in i kylen i minst 2 timmar.
Skiva jordgubbar och lägg på toppen.

Servera!

Annonser